ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ


ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ

Τώρα που ο εφιάλτης της Τρόικας και του ΔΝΤ βρίσκονται εδώ με την όρεξη του ντόπιου και του διεθνές κεφαλαίου να έχουν ανοίξει για τα καλά . . .
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
Είμαστε το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Όλοι αυτοί που αρνούνται να πληρώσουν το χαράτσι των διοδίων και να αφήσουν τις κατασκευαστικές να θησαυρίζουν εις βάρος μας,
Είμαστε όλοι εκείνοι που σαμποτάραμε τα ακυρωτικά και εκδοτικά μηχανήματα εισιτηρίων, όλοι εκείνοι που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χωρίς να πληρώσουμε.
Είμαστε οι γιατροί που αρνούμαστε να γίνουμε συνένοχοι στη διάλυση της κοινωνικής Περίθαλψης. Οι γιατροί που απεργούν αποφασισμένα ενώ παράλληλα με αίσθημα ευθύνης προς τη κοινωνία μετατρέπουμε το Υπουργείο Υγείας σε αυτοοργανωμένο ιατρείο για όλους και χωρίς το αντίτιμο των 5 ευρώ.
Είμαστε οι 300 απεργοί πείνας που βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια μας τη ζωή και με μοναδικό μας υποκινητή την αξιοπρέπεια διεκδικούμε τη νομιμοποίησή μας.
Είμαστε στα μπλόκα των αγροτών που κινητοποιούνται ενάντια σε μεσάζοντες και μεγαλοτσιφλικάδες.
Είμαστε οι κάτοικοι της Κερατέας που εδώ και δύο μήνες βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση αντιμέτωποι με το στρατό κατοχής του ΜΠΑΤΣΟΚ. Αντιστεκόμενοι στο πολιτισμό της μόλυνσης που θέλει να μετατρέψει τον τόπο μας σε χωματερή μολύνοντας τη γη και τον αέρα που ζούμε εμείς και τα παιδία μας.
Είμαστε όλοι εκείνοι που αρνούνται να πιστέψουν τα ψέματα των Μ.Μ.Ε που προσπαθούν να στρέψουν το ένα κομμάτι της κοινωνίας ενάντια στο άλλο κάθε φορά που επιλέγουμε τον δρόμο του αγώνα. Που δεν δεχόμαστε να μας μπολιάσει ο κάθε Πρετεντέρης και ο κάθε Ευαγγελάτος με ψέμα, ρατσισμό και φόβο με το παραμύθι της Εθνικής Ενότητας ενάντια στον αόρατο εχθρό.
Όλοι εκείνοι που ξέρουμε καλά ότι ο Βαρδινογιάννης και Κόκκαλης δεν έχουν τα ίδια συμφέροντα με μας.
Εκείνοι που παίρνουν στα χέρια τους την ενημέρωση δημιουργώντας κομβικά σημεία αντιπληροφόρησης.
Είμαστε οι φαντάροι που αρνηθήκαμε να πάρουμε μέρος στην άσκηση καταστολής πλήθους “Καλλίμαχος” και που όταν πάρουμε εντολή να βγούμε στους δρόμους θα ενωθούμε με το πλήθος.
Είμαστε όλοι εκείνοι οι εργάτες που έχουμε καταλάβει καλά τον ρόλο των εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ καθώς και του ΠΑΜΕ που χρόνια τώρα ξεπουλάνε τους αγώνες μας.
Είμαστε όλοι αυτοί που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε αδιαμεσολάβητες και αντιιεραρχικές δομές οργάνωσης μέσω των πρωτοβάθμιων σωματείων και γενικών συνελεύσεων στους χώρους δουλείας μας.
Είμαστε οι εξεγερμένοι της Αλβανίας, της Τυνησίας και της Αιγύπτου που αγωνιζόμαστε ενάντια στα φανερά ή μη δικτατορικά καθεστώτα.
Είμαστε η χαριστική βολή σ΄ αυτή τη κοινωνία, όλοι αυτοί που έχουμε αρχίσει μέσα από συνελεύσεις γειτονιών, αυτόνομες λαϊκές, χαριστικά παζάρια, καταλήψεις εγκαταλελειμμένων σπιτιών να δημιουργούμε μία άλλη κοινωνία έχοντας διώξει μακριά την αξία του χρήματος, της θρησκείας, της εξουσίας, της αλλοτριωμένης εργασίας της ξενοφοβίας, του σεξισμού και της ομοφοβίας.
Μιας κοινωνίας βασισμένης στην αλληλεγγύη, την αλληλοβοήθεια, την αυτοοργάνωση, την αυτοθέσμιση.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ ΘΑ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…

Συνέλευση Αναρχικών Aντιεξουσιαστών Λάρισας

Author: Ιός Κοινωνικής Απελευθέρωσης

Ιός Κοινωνικής Απελευθέρωσης Αναρχική / Αντιεξουσιαστική Συλλογικότητα Λάρισας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *